Pivniţa La Teo

Pivnița adăposteşte pălinci, lichioruri şi vinuri tradiţionale 100% naturale, medaliate cu aur, argint, bronz la Saloane internaţionale şi la târgurile producătorilor de pălincă din România. În familia noastră se produc aceste minunății de peste 200 de ani cu secrete şi reţete tradiţionale zonei Târnavelor unde saşii au făcut licori specifice culturii lor medievale, de acum 800 de ani. Pălinca o păstrăm în butoaie de lemn, perioada minimă de îmbătrânire este de 3 ani.

Mai mult decât atât, faimosul Orient Express are staţie la Sighişoara, iar călătorii săi se opresc întotdeauna la „Pivnita lui Teo” unde sunt poftiți să mănance painea de casă cu cartofi, untură cu boia și ceapa. Pentru cine vrea să rămână afară, la aer curat, îi punem la dispoziţie terasa interioară cu mese de stejar unde se poate servi un suc natural ecologic de mere sau sirop de fructe de pădure, pălincă, vin cald, ţuică fiartă, care nu se găsesc nicăieri, numai în această pivniţă. Curtea interioară este un spaţiu ideal de relaxare pentru adulţi şi de joacă pentru copii.

Această comoară, alături de pensiune, se află la 100 de metri de vestitul Turn cu Ceas, de Sala Armelor, de casa lui Vlad Ţepeş, de camera de Tortură şi de Biserica din Deal care datează din secolul al XVI-lea. La câţiva paşi de pivnița și pensiune puteţi vizita şi turnurile tăbăcarilor, cositorarilor, frânghierilor, măcelarilor, cojocarilor, croitorilor, cizmarilor, fierarilor, poarta de intrare în Cetate şi zidul Cetăţii.

Pălincă de Mere​

Îmbătrânită în tihnă, pentru tihna celor care-o beau
Comoară din fructe, preparată și adăpostită cu drag în pivnița lui Teo, după o rețetă veche de 200 ani, care se transmite în familia noastră din generație în generație, pălinca de mere se odihnește minim cinci ani în butoaie din dud, stejar sau alte esențe lemnoase, pentru a căpăta mireasma și culoarea de poveste, calități pentru care a fost recompensată cu argint în 2011.
Produs natural 100%
Concentrație Alcoolică: 50%
Termen de valabilitate: nelimitat

Pălincă de Pere

Pălincă de Pere – Îmbătrânită în tihnă, pentru tihna celor care-o beau
Comoară din fructe, preparată și adăpostită cu drag în pivnița lui Teo, după o rețetă veche de 200 ani, care se transmite în familia noastră din generație în generație, pălinca de pere se odihnește minim cinci ani în butoaie din dud, stejar sau alte esențe lemnoase, pentru a căpăta mireasma și culoarea de poveste.
Produs natural 100%
Concentrație Alcoolică: 50%
Termen de valabilitate: nelimitat

Pălincă de Prune

Palincă de Prune – Îmbătrânită în tihnă, pentru tihna celor care-o beau
Comoară din fructe, preparată și adăpostită cu drag în pivnița lui Teo, după o rețetă veche de 200 ani, care se transmite în familia noastră din generație în generație, pălinca de prune se odihnește minim cinci ani în butoaie din dud, stejar sau alte esențe lemnoase, pentru a căpăta mireasma și culoarea de poveste, calități pentru care a fost recompensată cu aur în 2017.
Produs natural 100%
Concentrație Alcoolică: 50%
Termen de valabilitate: nelimitat

Lichior din fructe de pădure

Lichior din fructe de pădure –  Comori din fructe cu grijă preparate și atent păstrate
Extras din zmeură, afine, mure, fragi și alte fructe de pădure, lichiorul nostru îmbină aromele dulci-acrișoare cu migala preparării, pentru a asigura un produs fin, parfumat, cu o concentrație moderată de alcool (20%).
Produs natural 100%
Concentrație Alcoolică: 20%
Termen de valabilitate: nelimitat

Vinars

Vinars – Îmbătrânit în tihnă, pentru tihna celor care-l beau
Comoară din vinuri atent alese, preparate și adăpostite cu drag de pivnița lui Teo, după o rețetă veche de 200 ani, care se transmite în familia noastră din generație în generație, vinarsul s-a odihnit 20 de ani în butoaie de stejar, pentru a căpăta mireasma și culoarea de poveste, calități pentru care a fost recompensat cu aur în 2014 și 2016.
Produs natural 100%
Concentrație Alcoolică: 40%
Termen de valabilitate: nelimitat

RECUNOAȘTEREA BRANDULUI

CONTACT

Adresă

Str. Școlii, Nr. 14, Sighișoara

Telefon

0722 496 263
0265 771 677

Email

office@delateo.ro

ro_RORomanian