Pensiune La Teo

Situată în mijlocul cetății medievale Sighișoara, la baza Scărilor Acoperite, Pensiunea și Pivnița La Teo vă întâmpină într-o casă cu istorie, Sachsenheim, casă săsească care datează din sec. XVI-lea.

Toate cele 6 camere îmbină elemente tradiționale săsești și moderne, oferindu-vă confortul mult dorit. Camerele sunt situate deasupra pivniței unde de altfel, se pot degusta băuturile tradiționale naturale preparate de Teo, iar accesul la camere se face dintr-o curte interioară plină cu flori mai tot timpul anului. 

Se oferă mini bar inclus în preţul camerei, compus din: 1 sticluța de 50 ml. palincă de prune, 1 sticluța de 50 ml. palincă de pere sau mere, 1 sticluța de 50 ml. lichior din fructe de pădure, 2 ape minerale sau plate.

Camera Rosie Highlight1

Camera Apus de Soare

Recent amenajată, camera Apus de Soare este cea mai încăpătoare cameră dublă, având o suprafată de 28 m². Camera are geamuri înspre o străduță laturalnică foarte liniștită, orientate astfel încât să-ți asigure cel mai bun loc pentru vizionarea unor scene de apus deosebite.

Dimensiunile generoase se reflectă și în baie, Camera Apus de Soare având cea mai mare baie dintre toate camerele noastre și singura ventilată natural cu geam.

Camera cu frescă

Recent amenajată, camera cu frescă este situată în cea mai încarcată cu istorie parte a casei, având un perete pe care se află o frescă ce datează din secolul al XVI-lea. Camera este dotată cu un pat matrimonial, are geamuri înspre o străduță laturalnică foarte liniștită (Str. Tâmplarilor), oferind oaspețilot confortul mult dorit. Fotoliile din încăpere sunt adevărate piese de colecție grație stilului Rococo, iar dulapul în stil clasic este pictat manual de meșteșugarii cetății.

Junior Suite

Aflat la parterul casei, apartamentul, numit și Junior Suite este compus din doua camere, oferind oaspeților săi un nivel superior de confort și spațiu. Dormitorul este amenajat cu mobilier pictat manual cu motive florale săsești, pat matrimonial, un colț romantic de lectură, cablu TV, internet, baie, având vedere spre strada Școlii. Cea de-a doua cameră te duce cu gândul la casele săsești de altădata, fiind dotată cu o canapea extensibilă, două fotolii comode, un lampadar fermecător, masă de cafea, minibar (inclusiv frigider) și un dulap pictat manual cu motive florale săsești.

Camera matrimonială

Camera matrimonială invită la relaxare prin decorul intim și elegant. Mobilierul camerei este atent lucrat și elementele decorative contribuie la o stare de liniște. Camera este situată la etajul superior, accesul făcându-se de pe veranda cu flori și oferă o baie echipată complet, cablu TV, internet, mini-bar inclus în prețul camerei.

Camera cu turnul pictat

Această cameră dublă este ideală pentru cei care iși doresc o cameră elegantă și primitoare, fiind foarte luminoasă și având amenajat un fermecător colț de cafea și lectură.  Camera se află la etajul superior, accesul facându-se de pe veranda cu flori și oferă o baie echipată complet, TV cablu prin satelit, internet, mini-bar inclus în prețul camerei șo vedere către str. Școlii care duce spre Scările Acoperite. O pictură a turnului cu ceas animează camera și îi conferă un farmec aparte.

Camera cu mobilier pictat

Camera dublă twin este cea mai intimă cameră a pensiunii, oferind un somn odihnitor în două paturi twin alăturate. Mobilierul acestei camere este de asemenea unul rustic fiind pictat manual. 

RECUNOAȘTEREA BRANDULUI

CONTACT

Adresă

Str. Școlii, Nr. 14, Sighișoara

Telefon

0722 496 263
0265 771 677

Email

office@delateo.ro

ro_RORomanian